Vettem egy lakást.

Ez így leírva halál egyszerűnek tűnik, de nem az. Már beköltöztem, hurrá, öröm-boldogság, de az adminisztráció egy része még hátra van...

Blőd magamutogatásnak tűnhet, hogy blogot írok erről, mert persze a burzsuj, mert megenhedheti magának, bla-bla, szóval itt szögezném le, hogy a blog célja nem más, minthogy a saját példámon keresztül megmutassam milyen kurva bonyolult dolog nehézségekkel jár egy ilyen procedúra, mi mindenre kell odafigyelni, milyen költségekkel járhat ez az egész, és úgy egyáltalán mekkora szívás, ha az ember szeretne magának egy saját otthont, és nem anyuéknál vagy albérletben képzeli el a rövid- középtávú jövőjét (meg saját magamnak sem árt összefoglalnom az elmúlt időszakot:)).

Mindenkit, aki ilyesmin töri a fejét, előre szeretnék figyelmeztetni, hogy a világ NEM AKARJA hogy lakást vegyél, nem akarja, hogy boldog legyél és jó érezd magad, mindenki azon lesz, hogy minél nehezebben és lassabban jussál egyről a kettőre. :)))

Node. A következő bejegyzéstől kezdve szépen lépésről-lépésre bevezetek mindenkit a magyar bürökrácia mocskos-büdös dzsungelébe.

És jó darabig ki sem jövünk onnan.

Címkék: bürokrácia lakásvétel nemegyszerű

A bejegyzés trackback címe:

https://lakastvettem.blog.hu/api/trackback/id/tr432362708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása